HELP BEAT BATTEN

NO TIME TO DIE for BEAT BATTEN

Beat Batten background.jpg

Donderdag 007 oktober 2021 wordt een speciale dag. Dan is er namelijk een benefiet movie night met de nieuwste James Bond film 'No Time To Die' in Oss! Daarnaast is er letterlijk 'no time' voor Battten. Oftewel, geen tijd te verliezen om in actie te komen voor de ziekte van Batten! Met een speciale James Bond avond in Oss willen we op ludieke wijze aandacht vragen voor een heel serieus onderwerp.

Deze sponsoravond is een initiatief van Tafelronde 73 Oss. Het versterken bij haar leden van het besef, dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen. We zorgen goed voor onszelf, en willen ook goed zorgen voor een ander. Jaarlijks kiest Tafelronde 73 Oss meerdere maatschappelijke goede doelen uit om te ondersteunen. Met deze actie is gekozen om aandacht te vragen voor stichting Beat Batten.

U kunt arrangementen bestellen voor de Osse première van de nieuwste James Bond film 'No Time To Die'. U heeft daarbij de keuze uit twee soorten arrangementen, met of zonder diner eraan gekoppeld. Met de opbrengst van hiervan, plus een speciale James Bond veiling die avond steunt u samen met ons stichting Beat Batten. Klik snel op de link, bestel en steun Beat Batten!