TR73 schenkt 15 fietsen aan Kentalis

Tafelronde 73 uit Oss heeft vrijdag vijftien nieuwe fietsen geschonken aan het Kentalis Compas College uit Oss. Deze school biedt speciaal onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis.

Afgelopen jaar hebben wij ons onder meer ingezet voor het Indiase project ‘Freedom Through Education’. Met de ontwikkeling en verkoop van het Osse Monopolyspel hebben we daarvoor geld ingezameld. Er zijn inmiddels drie scholen in India gebouwd, zodat kansarme kinderen een opleiding kunnen krijgen. Vanwege het grote succes van de verkoop van de Monopolyspellen, hebben we besloten ook een deel van de opbrengsten te besteden aan een goed initiatief binnen het onderwijs van Oss.

        

Directeur Erik Schraven van het Kentalis Compass College is erg blij met de gift. ,,Onze leerlingen komen meestal met een taxibus naar school. Met de prachtige nieuwe fietsen is het nu makkelijker voor de leerlingen om van en naar een stageplek te gaan of de verschillende sportaccommodaties te bezoeken. Wij zijn Tafelronde 73 zeer erkentelijk voor hun gulle donatie.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *