Kampeerweekend 2017….JUNGLE!

Het kampeerweekend van onze Tafel is al jaren een van de hoogtepunten in een Tafeljaar. Alle Tafelaars kamperen samen met hun kids 2 dagen/1 nacht, érgens in de omgeving van ons mooie Oss. Zaterdag 1 juli jl. mochten we weer!

In een lichte nevelregen verzamelden we in het parkje bij De Groene Engel in Oss. Van daaruit vertrokken we in 1 lange stoet, op de fiets, richting onze kampeerlocatie. Na nog een broodje kroket (één van de vaste onderdelen) te hebben genuttigd ergens op onze route kwamen we aan op recreatiepark Slabroek te Uden. De grote jungle-stormbaan stond reeds op en ook de partytenten verwelkomden ons. Vervolgens mag iedere Tafelaar samen met zijn kind(eren) zijn eigen tentje opbouwen. Leuk om te doen en te zien ;-)…….

Wat volgde zijn 2 fantastische dagen vol plezier, spelletjes, knutselen, snoep, ranja (en een biertje op zijn tijd), de frietkar, een groot kampvuur en een spannend nachtspel! Jullie zullen begrijpen dat de meeste ogen op zondagochtend aan de kleine kant waren….. Na een gezellige en gezamenlijke afsluiting mochten we de partners en moeders verwelkomen en waren de meesten toe aan een welverdiende douche en heerlijk dutje…..zzzzzz……..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *