OVER FUIF19 “This is It”

Tafelronde 73 Oss organiseert dit jaar voor de laatste keer het fantastische charity-event FUIF! Na vele jaren van mooie feesten willen wij naast onze reguliere activiteiten nieuwe ideeën de kans geven een waardige opvolger te worden van de FUIF-reek in de Groene Engel. Daarom kunt u nog éénmaal komen feesten voor het goede doel, en wel op 30 maart aanstaande, tijdens FUIF19 “This is It”

FUIF IN CIJFERS

Door de jaren heen hebben we met de FUIF-feesten maar liefst 10.000 sponsoren/bezoekers mogen verwelkomen, meer dan 40 verschillende artiesten hebben de revue gepasseerd en hebben we daardoor ruim €100.000,- kunnen doneren aan diverse goede doelen in Oss e.o. Hiervoor willen we alle sponsoren heel hartelijk bedanken, zonder jullie was dit nooit gelukt. Om deze tijd in stijl af te sluiten en eenieder warm te maken voor onze nieuwe ideeën en events feesten en proosten we op 30 maart graag samen met jullie!

ARTIESTEN

De hoofdact van de avond, de band die gaat zorgen dat iedereen, ja echt iedereen in de Groene Engel staat te springen is…….PROOST!! Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! namelijk elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke LED-wall-show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen! Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Naast PROOST! hebben we ook DJ Ricky Corony vast weten te leggen! Deze DJ met jarenlange ervaring mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Hij voelt de sfeer perfect aan en speelt op toegankelijke wijze in op de wensen en behoeften van het publiek! Het repertoire van Ricky Corony?? Hij kent alle genres! Disco, Dance Classics maar ook Guilty Pleasures uit de 90’s. Meer zin om mee te zingen of los te gaan op House Klappers: Ricky Corony heeft het allemaal in huis.

En dan…..last but not least……….om deze FUIF-reeks met een échte knaller af te sluiten hebben we een after-party waar je “u” tegen zegt. We kunnen namelijk niet zomaar afscheid nemen. Nee, dat doen we Tafel-waardig, en de persoon die ons daarbij gaat helpen is niemand minder dan…….CHARLY LOWNOISE! Hij vervangt zijn kompaan
Mental Theo die vanwege een optreden in de VS onverwacht heeft geannuleerd. Lownoise zal FUIF! dus letterlijk voorzien van een slotakkoord. Een internationale DJ met meer dan 25 jaar ervaring, hij draaide op ‘s werelds grootste feesten met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Armin van Buuren, Marco V, Showtek, Gigi d’Agostino, Afrojack, DJ Jean, en vele andere grote namen.

Zingen alsof je leven ervan afhangt! Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen! Je begrijpt het, deze avond ga je nooit meer vergeten!

GOEDE DOEL FUIF19

De afgelopen weken hebben we gesproken met ons goede doel. En het doel dat we dit jaar ondersteunen met de Fuif is…………..Speeltuin Elckerlyc!!

   

Klimmen, schommelen, met de kabelbaan zweven, spelen met zand en water, over de touwbrug van kasteel naar kasteel, van de glijbaan naar beneden. En… nog veel meer! Dat is wat kinderen al 25 jaar doen. Elckerlyc is een avontuurlijke speeltuin die jaarlijks duizenden bezoekers trekt, van heinde en ver. Hij is gebouwd door tientallen vrijwilligers, met de financiële steun van duizenden Ossenaren en sponsoring door bedrijven. Zo is de speeltuin een project geworden van en voor iedereen. Het was een reactie op een actie van de gemeenten om vanwege bezuinigingen speelplekken en speeltoestellen in de buurten te verwijderen.

“Elckerlyc betekent iedereen

Vanwege het 25-jarig jubileum wordt de speeltuin uitgebreid. Er komt een kabbelend beekje dat over de volle lengte van de speeltuin gaat stromen. En om het nóg leuker en spannender te maken wordt er met de steun van FUIF19 een heuse boom-/speelhut gerealiseerd; een centrale plek in de nieuwe waterlinie om als een echte avonturier overzicht te houden over nieuw te ontdekken werelden.

Het belooft weer een fantastisch feest te worden. Zorg dat je er bij bent en bestel een sponsorpakket voordat we uitverkocht zijn! Wij hebben er zin in! Tot op 30 maart a.s.!

WIJ DANKEN AL ONZE SPONSOREN HARTELIJK!

Inschrijfformulier